CCH Helmond

Postduivenhouders Helmond

Laatste nieuws

Archief

Uitslagenarchief

Leo Koolen wint loodzware Agen!

En weer kregen de duiven een loodzware Marathonvlucht, ditmaal vanuit Agen, voorgeschoteld. Gelost vrijdagmiddag om 12.10 uur wist geen enkele duif de 1000mpm grens te halen. Respect voor deze duiven en de liefhebbers die ze nog zo goed aan de start kunnen brengen!

Leo Koolen pakte zijn eerstgetekende om 10.15 uur precies en wist de zege in de CCH naar zich toe te trekken. Ook in de afdeling is dit met de vierde plaats een topduif! Jos Mikesz pakt een mooie tweede plaats gevolgd op plek drie door de Comb. J. Keunen en Zn. Johan Meulendijks is natuurlijk ook terug te vinden in de top op de vierde plaats en Piet van der Aa maakt het Bakels succes compleet op plaats vijf.

Proficiat!

 

Comb. F. Manders en Zoon zegevieren op de laatste midfondvlucht Nanteuil!

Een zwaar, heel zwaar midfondseizoen zit er op. Ook de laatste vlucht vanuit Nanteuil moest er gewerkt worden door de duiven. De afdeling was er op tijd bij en loste de duiven om 06.30 uur, zodat de duiven de grootste hitte konden vermijden.

De Comb. Frans Manders en zoon zette een formidabele eindsprint in: de plaatsen 1, 3 en 4 worden door hun bezet. Prima gedaan! ook Ad en Willem Vermulst doen het prima op de plaatsen twee en vijf.

Proficiat mannen!

 

Comb. F. Manders en Zoon winnen ook Isnes jong!

Vanwege de te verwachten warmte werden ook de jonge duiven vroeg gelost. Om 06.50 uur konden de jongen tegen een staalblauwe lucht de terugreis beginnen. Ook deze tweede jonge duivenvlucht is niet slecht verlopen met bij het uitlezen van de systemen veel jongen die al weer thuis waren.

Frans Manders en zoon hebben een superweekend! Deze vlucht pakken ze de plaatsen 1,2 en 5! Toon Visser wurmt zich daartussen opplaats 3 en ook Joop Vereijken draait vroeg op plaats vier.

Proficiat!

 

De vluchten van deze week:

Zaterdag 21-7 Chateauroux              inkorven donderdag 19-7

Zaterdag 21-7 Quievrain                   inkorven vrijdag 20-7

 

 

Gezamenlijke uitslagen CCE/CCH:

 

De top 5 van Agen:

1. A. van Esch

2. F. Timmermans

3. L. Koolen

4. Th. Spierings

5. A. van Esch

 

De top 5 van Nanteuil:

1. J. en M. van Buul

2. F. Manders & Zn

3. J. en M. van Buul

4. W. Faassen en Zn

5. j. en M. van Buul

 

De snelsten per rayon van Isnes jong:

Rayon A: 

Rayon B: 

Rayon C: vereniging ontbreekt

 

De snelsten per rayon van Isnes oud:

Rayon A: 

Rayon B: 

Rayon C: vereniging ontbreekt

 

KAMPIOENSCHAPPEN 2018

 

Vitesse:

Onbetwiste kampioenen op de Vitesse zijn dit jaar Ad en Willem Vermulst. Zowel onaangewezen als aangewezen pakken zij met ruime voorsprong het kampioenschap. Ook de beste Vitesseduif komt van hun hok met de 14-3449927. Een buitengewone prestatie!

Proficiat heren!

 

Midfond:

Op de laatste vlucht viel de beslissing voor wat betreft het onaangewezen kampioenschap. De Comb. Frans Manders en Zoon kan dank zij een formidabele eindsprint op de laatste vlucht de titel op hun naam schrijven. Ook het aangewezen kampioenschap valt deze toppers ten deel. En om de trilogie compleet te maken gaat het duifkampioenschap ook naar de combinatie met hun 13-4150407. Proficiat!

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

CCE/CCH 

In 2018 zullen we gezamenlijk met de CC Eindhoven schaduwuitslagen publiceren. De CCH Union Helmond heeft in 2018 nog haar eigen uitslagen. Deze vind je terug in de eerste kolom van de uitslagen 2018. Hiernaast komen er gezamenlijke uitslagen van CCH en CCE gecombineerd. Voor de vluchten tot ongeveer 250km zal er in 3 rayons gevlogen worden. De leden van de CCH Union Helmond vliegen in het derde rayon, maar de rayonuitslag laat ook de plek in de totaaluitslag zien. De midfond en fondvluchten komen in een gezamenlijke uitslag. Deze schaduwuitslagen vind je in de kolommen 2 t/m 5. In de schaduwuitslagen worden in 2018 geen kampioenschappen gepubliceerd.

 


 

Belangrijke links:

 

Afdeling Oost-Brabant               Compuclub                             NPO

      Klik hier                                Klik hier                            Klik hier

 


 


 

 

 

221353
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Vorige maand
Alle dagen
104
106
724
219633
2722
5404
221353

Your IP: 54.224.17.157
Server Time: 2018-07-20 14:03:34

 

Copyright © CCH Union Helmond 2017